Cart 0
 
 
 

jerseis fets amb calma

VÍDEO: LA REVOLUCIÓ DE LA CALMA

 
 
IAIOS JERSEI.png
_MG_4870.jpg

iaios recupera aquell jersei imprescindible per l'hivern.

Un IAIOS és un jersei 100% reciclat, fet amb fil recuperat a partir de retalls de llana. 

Fabricats a petits tallers locals, els IAIOS recuperen aquella peça imprescindible per a l'hivern. Aquella que traiem amb ganes de l'armari quan arriba el fred i que portem amb il.lusió quan sortim de casa.

Un jersei que amb el temps ja és més que una peça d'abric, és tots aquells moments que hem viscut amb ell.

Cada iaios és únic, i pertany a una edició molt petita de jerseis pensats per abrigar durant molts hiverns, perquè un IAIOS també és la teva història.

_MG_5273.jpg

Els IAIOS son jerseis 100% reciclats (i reciclables)

El procés de fabricació del fil consisteix en recuperar retalls sobrants d'altres confeccions, separar-los per colors i triturar-los per tornar-los a filar. En aquest procés de reciclatge no s'utilitzen tints, evitant així una fase molt contaminant en la cadena de producció. A més a més, aquest procés dota a la peça de petites irregularitats de color que són alhora l’encant natural de la peça.

 
 

 

100% reciclat

mira el vídeo per descobrir com es reciclen els retalls per tornar-ne a fer fil

 
 
COM ES FA UN IAIOS.jpg
_MG_5236.jpg

El fil del jersei prové d'una petita filatura d'Olot i es teixeix i confecciona a una fàbrica familiar a Igualada.

La fabricació dels jerseis es fa en petites empreses locals i de forma completament transparent ja que volem que el nostre producte beneficiï l'entorn social i econòmic de la zona i que tingui menys impacte mediambiental. Així doncs, els IAIOS els dissenyem a Granollers, el fil prové d'una petita filatura a Olot i el teixit i la confecció es fan en una fàbrica familiar d'Igualada.

_MG_5183.jpg

Els diferents models parteixen sempre d'un patró base

Els jerseis es dissenyen a Granollers. La nostra col·lecció ofereix models en diferents colors, dissenys i jacquard partint sempre un patró bàsic. Una peça actual i moderna i a la vegada amb un disseny atemporal, pensat per ser actual una temporada darrere i que et pugui acompanyar durant molts hiverns.

 

_MG_5388.jpg

cada jersei porta el nom d’una persona amb una història peculiar.

IAIOS recupera els valors dels jerseis fets com abans. És per això que cada jersei porta el nom d’una persona peculiar i que ha tingut una vida diferent i interessant. Iaios i iaies amb històries de vida que mereixen ser recordades. Així doncs, cada model ve acompanyat d'una fitxa en què s'explica la vida de la persona que dóna nom al jersei.

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS

@WEAREIAIOS