POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

IDENTITAT DEL TITULAR DE WWW.IAIOS.ORG

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que el titular de la present web és:

Raó social: Amadeu Barbany i Grau
NIF nº: 77085596S
Direcció: c / Santa Esperança, 7 08401 Granollers
Telèfon: 93 879 41 13
Correu electrònic: info@iaios.org

RESPONSABILITAT

El titular no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts d'aquesta web, sent exclusiva la responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi.

El titular no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda al web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o cercadors ubicats en aquest web. La presència d'aquests enllaços té una finalitat merament informativa.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Amadeu Barbany Grau és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements que integren www.iaios.org, incloent la marca, nom comercial o signe distintiu. En particular i a títol no limitatiu, estan protegits pels drets d'autor el disseny gràfic, logos, continguts, gràfics, il·lustracions, fotografies i altres elements continguts en aquest lloc web. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens subministri a través de la pàgina web www.iaios.org seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d'un fitxer automatitzat.

Les seves dades personals seran utilitzades amb la finalitat que s'indiqui a les pàgines on es trobi el formulari electrònic de recollida de dades personals. Així mateix, podran ser conservades per contestar a la seva sol·licitud i per a l'enviament (per canals ordinaris o electrònics) d'informació relacionada amb la nostra activitat que pugui resultar del seu interès, fins que ens indiqui el contrari.