POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

 

El nostre objectiu és la vostra total satisfacció com a client. Per procedir a la devolució d'un article adquirit a la botiga online, ha de:

1. Sol·licitar la devolució per mail a info@iaios.org en un termini no superior a 15 dies hàbils següents a la data de recepció del producte, (durant desembre aquest termini s'allargarà fins el 10 de Gener ) fent-nos saber el motiu de la devolució en cas que ho cregui necessari per ajudar-nos a seguir millorant.

2. Els articles han de ser retornats:

a) En el seu estat original, juntament amb qualsevol accessori relacionat amb els mateixos, no podent ser usats, rentats o danyats.
b) Amb els seus etiquetes originals.

3. Enviar l'article a la següent adreça: DRACS C / Santa Esperança, 7 Granollers 08401 T: (+34) 686597545 Nota important: Fins que rebem l'article en el nostre magatzem està sota la teva responsabilitat. Et recomanem que ens enviïs l'article per missatger o correu certificat i que conservis el comprovant d'enviament.


He de pagar alguna cosa per la meva devolució?

Per retornar un article comprat a IAIOS només has de contactar amb una empresa de missatgeria o amb Correus i enviar-nos l'article a la direcció anteriorment detallada. Les despeses d'enviament han de ser abonades pel client que vol fer la devolució. En cas que l'article enviat estigués defectuós, IAIOS assumiria el cost total de l'enviament per al seu canvi i / o devolució.

Com rebré l'import de la meva devolució?

Un cop aprovada la devolució, rebràs l'import de la mateixa manera en què vas realitzar el pagament.

Quan rebré l'import de la meva devolució?

Quan comprovem que els articles estan en perfecte estat i amb les etiquetes, rebràs un email de confirmació indicant-te que l'import que se t'abonarà al teu compte.

I si l'import de la devolució realitzada fos incorrecte?

Si això arribés a succeir, posa't en contacte amb nosaltres a info@iaios.org. Intentarem solucionar el problema el més aviat possible.

Si rebut el producte incorrectament?

En el cas que IAIOS hagi enviat per error un article diferent al sol·licitat o que la qualitat de l'article enviat no sigui l'adequada, si us plau contacteu-nos a info@iaios.org per a la devolució i / o canvi. En aquest cas, IAIOS assumirà els costos tant de l'enviament com de la devolució. En cas de promocions especials, on les despeses d'enviament s'ofereixin gratuïts, el client també haurà d'assumir les despeses de transport de la devolució. No s'acceptaran devolucions a ports deguts.